За Нас

„ Българска Строително-Инвестиционна Компания“ е основана през 2014 г. Eкипът на компанията обединява своя дългогодишен опит, висока квалификация и силна мотивация в едно цяло и застава плътно зад своето мото : „Строителството днес е инвестиция в бъдещето“.

Основен предмет на дейност е сградното и инфраструктурно строителство, строително – ремонтни дейности, както и фасилити, пропърти мениджмънт и интериорен дизайн.

 

Нашата Мисия
  • Да се превърнем в символ на безкомпромисно качество, коректност, надеждност и да бъдем сред най-бързо развиващите се строителни компании в България.
  • Да създадем дълготрайни отношения, базирани на професионализъм и лоялност, като гаранция за успех и стабилно развитие.
  • Да се стремим да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара на недвижими имоти, като предлагаме адекватни решения за нуждите на нашите клиенти.
  • Да покажем, че обслужването в строителството може да бъде на пет звездно ниво.

 

Нашата Визия
  • Въвеждане и използване на най-новите технологии с цел оптимизация на работните процеси и постоянно подобряване на качеството.
  • Спазване на най-новите строителни практики за постигане на висок стандарт.
  • Системни обучения и мотивация на нашия инженерен, административен, технически и строителен персонал.
  • Постоянно подобряване на обслужването, внимание към детайлите и неподправена грижа към нашите клиенти.
  • Полагане на постоянна грижа за околната среда.

 

Нашите ценности

Превъзходство: Непрекъснато се стремим да се отличаваме с високо качество, да бъдем иновативни и в крак с последните технологични тенденции.

Екипност: Изключително държим на взаимното уважение, подкрепа и вдъхването на кураж при необходимост във всеки един от нас, с цел да разгърнем максималния потенциал на нашия екип. Желанието ни е да привличаме отдадени личности, които разбират и подкрепят начина, по който работим, с ясна визия за постигане на резултати.

Почтеност: Нашите действия са надеждни, честни и справедливи в съответствие със законовите и нормативни изисквания..

ОтдаденостИзцяло сме отдадени дългосрочно в постигането на нашите цели, като прилагаме най-добрите практики за ефективно използване на ресурсите.

Устойчивост: Наш приоритет е опазването на здравето и безопасността на всички членове на нашия екип, както и опазването на природата и нейните ресурси.

Надеждност: Ние вярваме, че постигането на устойчиво развитие преминава през стриктно спазване на нашите отговорности в съответствие с ценностите и принципите на нашата компания.